Sve što trebate znati o iznajmljivanju limuzine

najam limuzine zagreb

Postoji mnogo posebnih prilika u životu koje zahtijevaju posebnu vožnju, a najam limuzine ili autobusa za zabavu može biti savršen način da svoju proslavu učinite još nezaboravnijom. Ako razmišljate o najmu limuzine ili party busa, morate znati nekoliko važnih stvari o ovoj popularnoj opciji, od toga kako pravilno odabrati svoje vozilo do toga kako sa stilom stići na svoj događaj. Ovdje je sve što trebate znati o najmu limuzine!

Od kuda početi?

Prvi korak je, naravno, znati imate li ili ne dovoljno buđeta kako bi u svoje vjenčanje uvrstili i vožnju limuzinom. Ako su cijene preskupe, najam možda uopće ne dolazi u obzir. Osim ovih osnova postoje pitanja o pogodnostima, kao što su sjedala s naslonom i tako dalje, što može značajno povećati troškove najma limuzine. Odlučite što vam je najvažnije kada su u pitanju dodatne značajke i koliko će to koštati prije nego što krenete s bilo čim.

Cijena najma limuzine

Cijena najma limuzine ovisi o vrsti automobila, duljini najma i mjestu preuzimanja i ostavljanja. Automobili se mogu iznajmiti na sat, dan ili tjedan po cijenama koje ovise o tome na koliko ga dugo namjeravate iznajmiti. Cijena može varirati od 200 eura po satu do dvije ili više tisuća eura, ovisno o tome što tražite. Limuzine se često iznajmljuju za vjenčanja jer dodaju element luksuza.

Kakavu limuzinu iznamjiti?

Mnogi iznajmljivači limuzina biraju tradicionalnu rastezljivu strech. Ova su vozila dugačka i impozantna, u njima udobno može sjediti deset osoba ili više, ovisno o modelu. Ako trebate više prostora od toga, na raspolaganju su vam i rastezljivi SUV-ovi ili mini-busevi. Samo imajte na umu da što je vaše vozilo duže, to će trošiti više goriva. Ako ste zabrinuti zbog cijene goriva, razmislite o najmu ekološki prihvatljive limuzine koja ide na plin ili struju.

Što trebam znati prije vjenčanja?


• Odredite koliko ljudi trebate prevesti i kako će putovati. Na primjer, imaju li pristup prijevozu ili će limuzinu koristiti kao jedino sredstvo kretanja?
• Odlučite kakvo vozilo želite. Trebate li SUV za dodatne putnike? Ili je dovoljno s jednim ili dva automobila na raspolaganju?
• Odaberite tipove vozila i cjenovni rang prema svojim potrebama.

Ako ste zabrinuti oko plaćanja, znajte da većina pružatelja nudi cijene na temelju vremena provedenog u usluzi (dakle, ako ih koristite samo dva sata, platite samo dva sata).

Pripazite na ove detalje

  1. Odvezite svoje goste na događaj u stilu tako što ćete ih pokupiti u razvučenoj limuzini sa svim njihovim omiljenim pićima koja ih čekaju. Također možete izaći i pozdraviti svoje goste na vratima ako želite!
  2. Na kraju noći jednostavno se vratite tamo gdje ste ih pokupili i sve odvezite.
  3. Izaberite ljubazno, pouzdano osoblje upoznato s lokalnim destinacijama, restoranima, mjestima za zabavu
  4. Prosječna cijena za 8-satni najam kreće se između 800 i 1000 eura ali varira ovisno o vašim sposobnostima pregovaranja
  5. Najpopularnija vrsta vozila koja se iznajmljuju su rastezljive limuzine koje imaju puno prostora za prtljagu i sjedenje za goste unutar i izvan automobila
  6. Ako umjesto toga želite unajmiti party autobus, očekujte da ćete platiti jednako ili nešto manje
  7. Besplatna pića (uključujući alkohol) i grickalice često su uključene u cijenu, no ne uvijek pa provjerite unaprijed

Naslovna fotografija: limuzine.hr/

Toskana putovanje Previous post Putovanje kroz Toskanu: istraživanje skrivenih dragulja regije
Next post 9 popularnih vrsta podnih obloga